MİYABB’tan İYİ PARTİ’ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİYABB’tan İYİ PARTİ’ye Ziyaret
Abone ol
Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği son kongrede güven tazeleyen İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği protokol ziyaretlerine devam ediyor. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Medya İnternet Basın Birliği heyetinin İyi Parti il teşkilatı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çabukel sözlerini şöyle sürdürdü ;

“ Demokrasimizin getirdiği kriterler doğrultusunda iki adaylı bir başkanlık yarışı oldu. Partimiz için çıtayı yukarıya çekmek için emek harcayacak iki adayın yarıştığı sukut içerisinde bir yarış oldu. Delegelerimiz tekrardan bizlere bu görevi layık gördü.Biz de hızlı bir şekilde teşkilatlanıp yeni bir oluşuma giderek ilgili birimlerimizi oluşturduk. Önümüzdeki süreçte muhalefet görevimizi yerine getirerek Kahramanmaraş’ımızın sorunları basın aracılığıyla dile getirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreç daha etkili diyalog kuracağız sorunların çözümü noktasında Kahramanmaraş iktidarıyla bürokrasisiyle bir arada vatandaşlarımızın faydasına olacak her çözümün yanında olacağız. “ dedi.

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı ;

“ İyi Parti hem genelde hem yerelde muhalefet ihtiyacını karşılayabileceklerini meclise girerek kanıtladı. Bizlerde basın mensupları olarak tarafsızlık ilkemiz kapsamında bir çok partiye haberlerimizde yer verdiğimiz gibi İyi partinin genel ve yerel haberlerine yer veriyoruz. Başkan Çabukel şehrimiz için genç ve dinamik bir başkan yeni bir kadro kurmuş şehrin sorunları konusunda da konuya hakim olarak basın aracılığıyla sorunları dile getiriyor. İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Çabukel nezdinde tüm yönetime başarılar diliyorum “ dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş'tan AA'ya ziyaretÖnceki Haber

Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş'tan AA'...

Miyabb’tan Ak Parti Onikişubat’a ZiyaretSonraki Haber

Miyabb’tan Ak Parti Onikişubat’a Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar