Miyabb’tan Ak Parti Onikişubat’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Miyabb’tan Ak Parti Onikişubat’a Ziyaret
Abone ol
Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği son kongrede güven tazeleyen Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği protokol ziyaretlerine devam ediyor. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Oldukça verimli geçen ziyarette Başkan Kara yepyeni bir yönetim oluşturduklarını deneyimli ve genç isimlerin sentezi olduğunu ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü ;

“ Ak Parti davamıza her geçen gün katılım artıyor. Bizlerde yönetimlerimizi oluştururken genç ve deneyimli isimleri buluşturmaya devam ederek güçlü ve dinamik bir kadro kurduk.2023 hedeflerimize adım adım ilerlerken hiç bir vatandaşımızı geri çevirmiyoruz. Onların derdiyle dertleniyoruz biliyoruz ki buralar geçici makamlar gayemiz memleketimize hemşehrilerimize faydalı olabilmek. “ dedi.

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’nin Genel Merkezinin Kahramanmaraş’ta olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kara ifadelerine şöyle devam etti ;

“ Biz istiyoruz ki her sektörün öncüleri Kahramanmaraş’tan çıksın.Siyaset,Bürokrasi,Ticaret,Üretim ve olmazsa olmasımız basın sektörü olmak üzere bir çok alanda şehrimizin ön planda olmasından yanayız. Medya İnternet Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt şahsında tüm ekibe ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamının gelmesini temenni ediyorum “ dedi.

 

Medya İnternet Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise açıklamasında şu sözlere yer verdi ;

“ Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mücahit Kara başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Kahramanmaraş’ın en büyük metropol ilçesi olan Onikişubat’ta iktidar partisinin temsilcisi olmak oldukça zor bir iştir. Başkan Kara bu büyük sorumluluğun farkında olan genç ve geleceği parlak bir isim.Başkan Kara ve yeni oluşan ekibi bu sorumluluğun bilincinde olduğunun biliyoruz. Miyabb ekibi olarak başarılar dileriz. “ dedi.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİYABB’tan İYİ PARTİ’ye ZiyaretÖnceki Haber

MİYABB’tan İYİ PARTİ’ye Ziyaret

Öztunç'tan Rektör Ve Akademik Kadrolara TepkiSonraki Haber

Öztunç'tan Rektör Ve Akademik Kadrolara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar