Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Orhangazi Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi içerisinde altyapısı tamamlanan 22 sokağı asfaltlıyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım ağının daha güvenli, dayanıklı ve konforlu hale getirilmesi amacıyla yol yatırımlarını sürdürüyor.

11 ilçe ve şehir merkezinde yol bakım, onarım, asfaltlama ve yenileme çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ekonomisinin önemli merkezlerinden biri olan Elbistan Sanayi Sitesi’nde altyapı çalışmaları sonrası bozulan yolları tek tek yeniliyor. 

Sanayi İçerisindeki Ulaşım Artırılıyor

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Elbistan Sanayi Sitesi’nde altyapı imalatları sonrasında bozulan ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen toplam 22 sokak, sıcak asfalt ile buluşturuluyor.

Ekipler, mevcut yol yüzeylerini yenileyerek sanayi bölgesindeki ulaşım şartlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını program dâhilinde sürdürüyor. Gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte yollardaki mevcut yüzeylerin daha kullanışlı hale getirilmesi, araç geçişlerinin daha rahat sağlanması ve sanayi içerisindeki ulaşım standardının da artırılması sağlanıyor.

Kaynak:Haberhanesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KASKİ, Pazarcık Aşağımülk Mahallesi’nin İçmesuyu Altyapısını YeniliyorÖnceki Haber

KASKİ, Pazarcık Aşağımülk Mahallesi’nin...

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kasım’da Dolu Dolu Kültür Sanat ProgramıSonraki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kasım’da Do...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar