Yasak Elma 87.Bölümde Neler Oldu ?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yasak Elma 87.Bölümde Neler Oldu ?
Abone ol
Yasak Elma 87. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizi kadrosunda büyük değişiklik yaşanan Yasak Elma 87. bölümde; Şahika, Yıldız ve Ender'e gelen gizli mesaj onları alt üst edecektir. Öte yandan Yıldız'ın Çağatay'ı etkilemek için sürekli bahanelerle kapısına gitmesi izleyiciyi gülümsetti. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 87.Bölüm Full İzleme linki ve Yasak Elma son bölüm özeti.

Yasak Elma 87. bölüm izle. Altın çağına Halit’in ölmesi ile giriş yapan Yasak Elma 87. bölüm tamamı izle! Yasak Elma tek parça izle. 30 Kasım 2020 Pazartesi Yasak Elma son bölüm izle. Yasak Elma izleyicileri şok edici gerçeklerle bizlerle buluşmaya devam ederken Yasak Elma 30 Kasım izle linki de geceye damgasını vurdu. Yıldız kendini Çağatay’a beğendirmeye çalıştığı Yasak Elma 87. bölüm izle. FOX TV nin adeta küllerinden doğan reytingsever dizisi ayrılık çanları sonrasında bomba gibi sezona geçiş yaptığı Yasak Elma 87. bölüm tamamı izle! Yasak Elma 30 Kasım yeni bölümü izle.

Yasak Elma 87. bölüm izle 30 Kasım 2020

FOX TV kanalının 3 sezonddur artık entrikalarına alıştığımız dizisi Yasak Elma yine damga vurmaya devam ediyor. Yılanlar birbirine giriyor dedirten bölüm Yasak Elma 87. bölüm izle. 30 Kasım Yasak Elma son bölüm izle. Vedaların dizi bitecek dedirttiği ancak kaldığı yerden değil daha d a reytinglere tepeden giriş yapan dizisi Yasak Elma 87. bölüm tek parça izle. Yasak Elma 87. bölüm tamamı izle! Bu akşam Yasak Elma son bölümünde neler olacak. Yılan karakteri ile karşımıza çıkan Şahika, herkesten intikamını acı alacağa benzerken, yepyeni bölümlerde insanlara başına ne dertler açacak hepi haberimizde. Tabi ilk önce sizlere Yasak Elma yeni bölümü 30 Kasım akşamında diyoruz. Yasak elma 87. bölüm full izle.

Özellikle de kadın savaşları bu diziyiçok izlettiriyor tabi bir de kıyafetler… Her an hangi şokla karşılaştığımızı anlayamadığımız dizinin senaristlei nasıl bir dizi yazmaktalar ki analistler bile tahmin edememekte. Yılanlığın kitabının yazıldığı Yasak Elma 87. bölüm izle linkide de tekrardan yeni heyecanlara yolculuğa çıkacaksınız.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamuda Yeni Mesai Saatleri Ne Oldu ?Önceki Haber

Kamuda Yeni Mesai Saatleri Ne Oldu ?

Atletico Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?Sonraki Haber

Atletico Madrid - Bayern Münih maçı ne z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar