Vekil Zuhal Karakoç Danışmanının Mutlu Gününde Yanında Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vekil Zuhal Karakoç Danışmanının Mutlu Gününde Yanında Oldu
Abone ol
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, danışmanı Melisa Asena ile Ahmet çiftinin düğününe katılarak mutluluklarına ortak oldu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, uzun yıllardır birlikte çalıştığı danışmanı Melisa Asena’nın düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Melisa Asena ile Ahmet çiftinin nikâh ve düğün programında yer alan Karakoç, duygusal mesajıyla da dikkat çekti.

Yıllar içerisinde çalışma arkadaşlığının güçlü bir dostluğa ve aile bağına dönüştüğünü ifade eden Karakoç, Melisa Asena’nın emeklerine, hedeflerine ve yaşam mücadelesine yakından tanıklık ettiğini belirtti. Genç çiftin yeni hayatlarına adım attığı özel günde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karakoç, bazı insanların iş hayatında tanışılan kişiler olarak hayatlara girdiğini ancak zamanla aileden biri haline geldiğini vurguladı. Danışmanı Melisa Asena’nın yıllar boyunca gösterdiği özveri ve gayrete dikkat çeken Karakoç, bu özel günün kendisi için de anlam taşıdığını ifade etti.

Yeni evlenen çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunan Karakoç, kurdukları yuvanın sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde sürmesini dileyerek, birlikte çıktıkları hayat yolculuğunda her zaman birbirlerinin en büyük destekçisi olmalarını temenni etti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Zuhal Karakoç ve Türkiye Kamu-Sen Heyetinden Bahçeli ZiyaretiÖnceki Haber

Milletvekili Zuhal Karakoç ve Türkiye Ka...

Milletvekili Karakoç ve İran Heyeti TBMM’de Buluştu: Ekonomik İş Birliği ve Bölgesel Barış GündemdeydiSonraki Haber

Milletvekili Karakoç ve İran Heyeti TBMM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar