Türkoğlu Dostluk Platformu İlk ToplantısınıGerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkoğlu Dostluk Platformu İlk ToplantısınıGerçekleştirdi
Abone ol
Türkoğlu’nun güzelliklerini tanıtmak, değerlerine sahip çıkmak, yeniden imarına katkıda bulunmak, ilçe genelinde eleştiri kültürünü geliştirmek, birlikte hareket etme becerisini yaygınlaştırmak, kardeşliği tesis etmek, doğrunun yaygınlaşması ve yanlışın bertaraf edilmesi için kamuoyu oluşturmak amacıyla hazırlıkları tamamlanan ancak coğrafyamız başta olmak üzere tüm ülkeyi derinden sarsan deprem felaketi sebebiyle iki aylık gecikme ile kurulan Türkoğlu Dostluk Platformu ilk programını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Platform dönem sözcüsü Doç. Dr. Fatih TİYEK’in platformun misyonu ile ilgili kısaca bilgilendirme yapmasından sonra programa onur konuğu olarak katılan Türkoğlu’nun önemli bir değeri TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet BOZDOĞAN, platform üyeleri ile hem ülkemiz gündemini değerlendirdi hem de platformun yol haritası ile ilgili önemli paylaşımlarda bulundu. Bozdoğan, platform olarak muhabbeti artırma, nitelikli insan kaynağı oluşturma ve gençlere sahip çıkmanın öncelenmesi gerektiğini vurguladı.

Platformun ilk programı olmasına karşın bürokrasi, iş dünyası, eğitim camiası, sivil toplum örgütü temsilcilerinden önemli katılımlar oldu. Ziraat Odası başkanı Mehmet KARACA, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan ÇOMRUK, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen İlçe Başkanı Ali DAVARCI, İlim Yayma Cemiyeti İlçe Temsilcisi Mustafa BAYAR, Akademisyen Prof. Dr. Abdullah SOYSAL, Hukukçu ve iş insanı Erol TANSEL başta olmak üzere, ilçede ve Kahramanmaraş’ta görev yapan bürokratlar, okul müdürleri ve emekli eğitimciler gibi kamuoyunun yakından tanıdığı birçok değerli isimden oluşan katılımcıların yoğunluğu platformun geleceği için önemli bir gösterge olarak değerlendirildi.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EKOFULL Dergisi deprem özel sayısı çıktıÖnceki Haber

EKOFULL Dergisi deprem özel sayısı çıktı

BAHAR ALERJİSİ VE DERİ HASTALIKLARINA DİKKATSonraki Haber

BAHAR ALERJİSİ VE DERİ HASTALIKLARINA Dİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar