EKOFULL Dergisi deprem özel sayısı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EKOFULL Dergisi deprem özel sayısı çıktı
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli yayın yapan ve tüm Türkiye'ye dağıtılan EKOFULL Dergisi'nin Nisan 2023 sayısı okurlarıyla buluştu.

Her sayısında farklı bir şehri işleyen ve 81 İl’in Ticaret ve Sanayi Odaları ile iş dünyasını bağlı bulunduğu TOBB, DEİK, TİM, ASKON, MÜSİAD, TÜMKİAD, TÜSİAD, İTHİB gibi STK kuruluşlarının yanı sıra TBMM ve Bakanlıklara gönderilen EKOFULL Dergisi deprem özel sayısı yayımlandı.

Asrın Felaketi başlıklı kapağı ile okurlarına ulaştırılan EKOFULL Dergisi, Nisan 20223 sayısında alanında uzaman köşe yazarlarıyla Kahramanmaraş merkezli depremleri okurlarıyla buluşturdu.

EKOFULL Dergisi İmtiyaz Sahibi İbrahim Baykut, yaptığı açıklamasında: “Öncelikle asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan dergimizin Nisan 2023 sayısında 11 ilimizi ve bu illerde yaşan yaklaşık 14 milyon vatandaşımızı etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremleri konu edindik. Rakamlarla Kahramanmaraş depremleri kısmında güncel verileri okurlarımızla buluştururken yazarlarımız Prof. Dr. Hüseyin Ağır, KMTSO Başkan Yardımcısı ve Ekonomist Hikmet Gümüşer, Dr. Ferit Önder, Proje Uzmanı Mehmet Akif Ağca ve Ekonomist Araştırmacı Yazar Şule Kirişci köşe yazılarında depremin ekonomik ve hayata etkilerini, sağlanan devlet teşvikleri gibi konuları kaleme aldı.

Bu vesileyle başta dergimizin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Ömer Faruk Kenger olmak üzere tüm şehitlerimizi özlemle anıyor, tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

EKOFULL Dergisini, www.ekofull.com ve Dergilik uygulamasından takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökbayrak Platformu Depremin ilk gününden Kahramanmaraş’ta hizmet veriyorÖnceki Haber

Gökbayrak Platformu Depremin ilk gününde...

Türkoğlu Dostluk Platformu İlk ToplantısınıGerçekleştirdiSonraki Haber

Türkoğlu Dostluk Platformu İlk Toplantıs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar