Spor Dostu Başkan Mahçiçek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spor Dostu Başkan Mahçiçek
Abone ol
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, göreve geldiği ilk günden beri yaptığı yatırımlarla ve şehre kazandırdığı projelerle adından ve hizmetlerinden sıkça söz ettiriyor.

İnsan odaklı hizmet ettiklerini belirten Mahçiçek, fiziki çalışmalarının yanı sıra sportif ve kültürel alanlarda birçok ilke imza atarak tecrübesini ilçeye getirdiği yeniliklerle konuşturuyor.

Kahramanmaraş Yüzmeyi Onikişubat’ta Öğreniyor

2’si yarı olimpik olmak üzere 7 ayrı mahallede açılan yüzme havuzlarında bugüne kadar yüzme eğitimi gören çocukların sayısı 19 bin olduğunu ve bu sayının her geçen gün arttığını belirten Mahçiçek,  yüzme havuzları yapılmadan önce okulların bahçesine kurulan şişme havuzlarda çocukların yüzme öğrendiklerini belirtiyor.

Her türlü imkanı çocuklar için seferber eden Onikişubat Belediyesi bugün son sistemde yapılan yüzme havuzlarında 4 bin çocuğa yüzme öğretiyor ve yaz tatillerini hem öğrenerek hem eğlenerek geçirmelerini sağlıyor.

Kesintisiz 18 km Bisiklet ve Yürüyüş Yolu

Bisiklet ve Yürüyüş Yolu ile vatandaşların aileleriyle birlikte gidebilecekleri nezih bir ortamda vakit geçirebilecekleri, farklı konseptlerde; tekli, 2’li, 3’lü, 4’lü olmak üzere farklı farklı bisikletlerle spor yapacakları bir alan oluşturularak hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Mahçiçek, günün her saatinde yoğunluk yaşadıklarını özellikle hafta sonu için vatandaşların uğrak yeri olduğunu belirtiyor.

Aynı zamanda içerisinde bir kafeteryası ve çocuk parkı da olan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda vatandaşların dinlenmeleri için alanlar da unutulmamış.

12 Adet Halı Saha

7’si kırsalda 5’i okul bahçelerinde olmak üzere 12 adet halı saha ile gençlerin spor yapacakları alanlar artırılarak spor yapmaları sağlanıyor. Her fırsatta en büyük sermayesinin çocuklar olduğunu söyleyen Mahçiçek, onların akıllı, kültürlü, değerlerine saygılı ve dinamik gençler olarak yetişmeleri için kırsalda ya da ilçe merkezinde olsun birçok spor ve kültür alanı oluşturuyor. Çocukların zamanında doğru yerlere yönlendirilerek zararlı alışkanlıklardan kurtulacağını belirterek gençliğe verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.

Spor Dostu İlçe Onikişubat

Bilgi Kültür Evleri ve Spor Salonlarıyla halkına en iyi şekilde hizmet veren Başkan Mahçiçek, buralarda yaptığı projelerle kültür ve spor alanlarında Onikişubat’ta yeni bir sayfa açtı.

Tesislerdeki fitness salonlarında vatandaşlar kartlarıyla girip rahatça spor yapabiliyorlar.

Onikişubat ilçesindeki 620 siteye 4’lü ve 5’li fitness takımlarıyla, spor salonlarına gelemeyen halkın kendi bahçelerinde spor yapmalarını sağladı.

309 çocuk parkına 5’li fitness takımları eklenerek her yerde ve her koşulda vatandaşına hizmet götürmek için çaba sarfettiğini söyleyen Mahçiçek, Onikişubat güzel Onikişubat’ta yaşamak daha da güzel sloganıyla, ilçeyi güzelleştirmek için alt ve üst yapıya yatırımlar yaptıklarını, ilk günkü heyecanla, aşkla çalıştıklarını, her bir vatandaşının çok kıymetli olduğunu belirtiyor.

Tesislere Büyük İlgi

Kültür ve Spor tesislerinde toplamda 400 bin vatandaş bu tesislerden hizmet almış ve fayda sağlamışlar. Bu da gösteriyor ki Başkan Mahçiçek şehirdeki ve ilçedeki büyük bir eksiği gidermiş, çocukların, gençlerin ve isteyen herkesin vakit geçirebilecekleri, nezih ortamlarda spor yapabilecekleri alanlar oluşturmuş.

Onikişubat ilçesi yaptığı yatırımlarla ve projelerle her geçen gün büyüyor ve geniş kitlelere hitap ediyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİNİK GÜREŞÇİLERİMİZDEN AFŞİN’E BİRİNCİLİKÖnceki Haber

MİNİK GÜREŞÇİLERİMİZDEN AFŞİN’E BİRİNCİL...

KASKİ’DE SU TÜKETİM DESTEĞİ DÖNEMİ BAŞLADISonraki Haber

KASKİ’DE SU TÜKETİM DESTEĞİ DÖNEMİ BAŞLA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar