Muhsin-i Tavır, Muhsin Dağında buluşacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhsin-i Tavır, Muhsin Dağında buluşacak!
Abone ol
Kahramanmaraş’ta kurulan Muhsin-i Tavır Derneği, BBP kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını anmak için 24-25 Ağustos’ta tüm insanlığı Muhsin Dağı’na (Keş Dağı) davet etti.

 

Kahramanmaraş’ta bir tesiste düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile Muhsin-i Tavır Derneği yöneticileri, hem derneğin kuruluşunu ilan etti hem de tüm insanlığı Muhsin-i Tavır için davet etti. Dernek Başkanlığını üstlenen Avukat Fatih Sultan Mehmethan Öksüz, beraberinde dernek üyeleri Ali Polat, Mustafa Aslan, Ahmet Üzüm, Mehmet Kaman, Fatih Elmas, Adem Demir ve Ümit Kayıran ile birlikte basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Dünya tarihinin son iki asırlık döneminde Müslüman milletlerin daha evvel hiç yaşamadıkları kadar büyük zulümlere maruz kaldığına dikkat çeken Dernek Başkanı Öksüz, “Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar nerede bir Müslüman varsa emperyalizmin kıskacı altında inim inim inlemektedirler. Zannedilmesin ki bugün zulüm sadece Doğu Türkistan’da, Filistin’de yahut Arakan’da vardır. İnandığı gibi yaşamasına müsaade edilmeyen her Müslüman zulüm görmektedir, mazlumdur. Tek dişi kalmış medeniyetin temsilcilerinin Müslümanlara uyguladıkları imha projesi bugün tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Muhsin-i Tavır Derneği Kurucu Başkanı Avukat Fatih Sultan Mehmethan Öksüz, “Bu zulmü sona erdirebilecek yegane kuvvet Müslüman Türk Devletleridir, bunların başında da Türkiye Cumhuriyeti gelmektedir. Zira son iki asırda zayıf düşmüş, benliğini ve özgüvenini yitirmiş, kendisini defalarca cihan imparatorluğuna taşıyan değerlerini kaybetmeye yüz tutmuş bir Türk Milleti söz konusudur. Emperyalistler ise bizim zayıflığımızdan cesaret bularak Müslümanlara zulmetmeye cüret etmektedirler” ifadesini kullandı.

“Düşüncemiz odur ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin dirilişi Allah’ın birliği ve Peygamber’in Risaleti dışında hiçbir mutlak hakikat tanımayan, bin yıldır bu coğrafyayı şekillendiren değerlerimizi özümseyen, aklın ve bilimin ışığında yürüyen ‘hormonsuz ve katkısız Anadolu çocuklarının’ eliyle olacaktır” diyen Öksüz, “O çocuklar ki doğru bildiklerini söylemekten geri durmayacak, zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacak, nerede bir mazlum varsa ona elini uzatacak,  Sonsuzluğun Sahibi’nin rızasına ulaşmaktan öte bir menfaatin peşine düşmeyeceklerdir. Tıpkı 55 yıllık ömrünü bu uğurda harcayan ve nihayetinde bu uğurda mücadele ederken şehit edilen Muhsin Yazıcıoğlu gibi..” açıklamasında bulundu.

 

Öksüz, şunları söyled: “Muhsin-i Tavır, ‘Türk, Türkmen, Alevi, Sünni ayrımı olmadan zengin, fakir, yoksul ayrıcalığı görülmeden imtiyazsız, sınırsız, kaynaşmış bir Türkiye isteyenlerin, kısacası Adriyatik’ten Çin settine kadar kaynaşmış, güçlü bir Türk Dünyası hayal edenlerin’,  ‘Ne yaparsa inanarak yapanların”, korkmayanların, daima milletin yanında yer alanların, namlusunu milletine çeviren tanklara selam durmayanların, Elif gibi dimdik duranların, bir elinde Kur’an-ı Kerim bir elinde bilgisayar taşıyan nesiller yetiştirme gayretinde olanların’ tavrıdır.

Muhsin-i bir tavır sergilenmeden diriliş mümkün değildir. Yeni bir çağın eşiğinde olan dünyaya “Yeni Dünya Düzeni” getirmek isteyenlere dur diyebilecek olanlar, hormonsuz ve katkısız Anadolu çocukları olacaktır. Yarın artık bugündür ve harekete geçmek için bugünden tezi yoktur. Küfrün, riyanın, ahlaksızlığın başını alıp gittiği, kendi çocuklarımıza bizimkinden daha kötü şekilde kalması muhtemel görünen gezegenimizde yeniden Türk-İslam Medeniyeti’ni kurmak zorundayız. Farklılıklarımızı zenginlik addederek Muhsin-i Tavrın oluşacağı zemini kurmaya azmettiğimizi beyan ediyoruz. Çağrımız bütün insanlığadır…”

 

Öksüz, basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, derneğin BBP ve Alperen Ocakları ile bir bağlantısının bulunmadığını ve doğru-dürüst-dik tavır sergileyen herkesin yanında olacağını da sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NDE DEPREMÖnceki Haber

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NDE DEPREM

SCOTERLİ GÜVENLİK İŞ BAŞINDASonraki Haber

SCOTERLİ GÜVENLİK İŞ BAŞINDA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar