Kahramanmaraş Sahneleri Yeni Oyuncularını Arıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Sahneleri Yeni Oyuncularını Arıyor!
Abone ol
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Sahne Maraş Tiyatro Okulu” ve “Müşterek Tiyatro Topluluğu” yeni eğitim dönemine başlıyor. 29 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında NFK Kültür Merkezi’nde alınacak ön başvuruların ardından oyuncu adaylarıyla seçmeler düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Sahne Maraş Tiyatro Okulu” ve “Müşterek Tiyatro Topluluğu” yeni eğitim dönemine başlıyor. Ön başvuruları başlayan eğitimlere katılmak isteyen oyuncu adaylarının, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yer alan başvuru noktasından form doldurmaları gerekiyor. Başvurular, 8 Ekim Cuma gününe kadar 08.00 ila 17.00 saatleri arasında yapılabilecek. Toplamda 8 hafta boyunca sürecek eğitimler ise 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek seçmelerin ardından başlayacak. Uzman eğitmenler tarafından yaratıcı drama, duruş, diyafram - nefes gibi tiyatral eğitimlerin verileceği dersler ise yine Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde verilecek.

 

Tiyatro’nun Kardeşçesi: Müşterek

Geçtiğimiz yıl startı verilen “Sahne Maraş Tiyatro Okulu” eğitimlerine, bu sene yeni bir “kardeş” geliyor. “Müşterek Tiyatro Topluluğu” adıyla başlayacak yeni eğitim projesi ile mülteciler başta olmak üzere yabancı uyruklulara tiyatro eğitimi verilecek. Kültürel adaptasyonun sağlanması amacıyla başlatılan eğitimlere, 29 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden başvurulabilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek Expo Alanında Esnaf Odaları Başkanlarıyla BuluştuÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek Expo Alanında Esnaf Odal...

Gezici Kütüphane Pazarcık’taSonraki Haber

Gezici Kütüphane Pazarcık’ta

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar