Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora - Kahramanmaraş zor durumdayken küçük ve anlamsız polemiklere Müsaade Etmeyeceğim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora - Kahramanmaraş zor durumdayken küçük ve anlamsız polemiklere Müsaade Etmeyeceğim
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora Kahramanmaraş Eğitim Vakfı'nın eleştirisine sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklama ile cevap verdi ;Kahramanmaraş’ımızın geçmekte olduğu bu zor dönemde küçük ve anlamsız polemiklerle Kahramanmaraş’ın ikincil plana atılmasına ve gösterdiğimiz gayretlerin, verdiğimiz emeğin yok edilmeye çalışılmasına müsaade etmeyeceğimizin de bilinmesini isterim. " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; 

Saygıdeğer Kahramanmaraşlı Hemşehrilerime ve Kamuoyuna Duyuru: 

Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı yetkililerinin çeşitli sosyal medya mecraları vasıtası ile TBMM çatısı altında şahsımla olan görüşme randevusuna ilişkin yapmış oldukları açıklamalarını teessür ve teessüf ile öğrendim. 

Gerek bürokratlığım gerekse milletvekilliğimi sürdürdüğüm dönemler itibariyle hayatımın merkezine Kahramanmaraş’ı koyan, hemşerilerimin derdi ile dertlenip sevinciyle mutlu olan biri olarak herkesin malumudur ki; Kahramanmaraş’ta da Ankara’da da birincil gündemimin daima Kahramanmaraş’tır, görüşme talebinde bulunan herkes de benimle görüşebilmiştir. Kahramanmaraş’ı anmadan herhangi bir konuşmama dahi başlamıyorken TBMM 28. Dönem 2. Yasama yılı kapsamında bir milletvekili olarak yerine getirmekte olduğum sorumlulukların icrası sırasında yaşanan bu olayın sorumluluğunun tarafıma yüklenerek bir algı operasyonuna dönüştürülme çabasını kabul etmem elbette ki mümkün değildir. 

Vakıf yetkililerinin bahsetmiş olduğu 11 Ekim günü ülkemizin yurt dışına asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinde Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Grubu adına konuşmam olduğu, konuşma sırasının saat kaçta geleceği belli olmadığından Genel Kuruldan çıkabilmemin mümkün olmadığı, konuşmam biter bitmez kendileriyle görüşeceğim ve bu zaruri bekleme esnasında kendilerini ağırlayabileceğimiz iletilmiştir. Ancak “biz bu saatte görüşmeye geldik, Genel Kuruldan çıksın gerekirse” mealinde milletvekilinin asli görevi adeta hiçe sayılarak makamımda tatsız suçlamalar ve taşkınlıklar yapmak suretiyle ve danışmanlarıma sosyal iletişimin asgari üslup ve nezaketiyle bağdaşmayan tarzda ifadeler sarf ederek çekip gitmelerini bugün hala art niyet aramadan anlamaya ve anlamlandırmaya çalışmaktayım hala!  Fakat bugün gerçeğin tamamen çarpıtılarak, asılsız iddialarla yeni bir kurgu kapsamında sunulmuş olması konuya ve zihinsel geri plana ilişkin inanmak ve kabul etmek istemediğim iddiaların tasdiki  niteliğindedir. 

11 Ekim günü yapmış olduğum konuşmada ve bulunmuş olduğum meclis oylamasında asli görevim olan bir yasama faaliyetini yürütüyor olduğumu ve kendileri ile iletişim kanallarımın her an açık olduğunu bir kez daha sizler önünde vurgulamak isterim. 

Ayrıca, Kahramanmaraşlılara hizmet etme iddiasında olan bir sivil toplum örgütünün nazik ziyaret taleplerinden öte bir Kahramanmaraş milletvekilinin gün içerisindeki yoğun meclis genel kurulu mesaisinden ve ülke gündemini ve güvenliğini yakından ilgilendiren bir konudaki konuşmasına Kahramanmaraş depremlerini anarak başlamasından dolayı mutlu olmalarını ve hepimizin müşterek gayesinin Kahramanmaraş’a hizmet olmasından dolayı asıl meselenin bu çerçevede değerlendirilmesini beklerdim. 

Kahramanmaraş’ımızın geçmekte olduğu bu zor dönemde küçük ve anlamsız polemiklerle Kahramanmaraş’ın ikincil plana atılmasına ve gösterdiğimiz gayretlerin, verdiğimiz emeğin yok edilmeye çalışılmasına müsaade etmeyeceğimizin de bilinmesini isterim. 

Altını tekrar çizmekte fayda görmekteyim ki; asli görevim olarak, sahada ve mecliste her daim Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını gündeme taşırken hiçbir ayrım gözetmeksizin kapımız da iletişim kanallarımız da tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize açıktır. Bu ise derdi ve sevinci Kahramanmaraş ve olmayanların anlayamayacağı bir durumdur elbette. Bu sebeple hangi görevi icra etmekte olursam olayım Kahramanmaraşlılar için çalışmaktan bir nebze olsun geri durmayacağım.

Son olarak, memleketleri için çalışan siyasetçilere yönelik yapılan gerçek dışı ithamlara ilişkin bir örnek teşkil etmesini umduğumuz bu hadisenin bir daha yaşanmaması için vermek zorunda kaldığımız cevap nedeniyle, Kahramanmaraş’ın asli sorunlarının birkaç dakikalığına bile olsa gündemin gerisinde kalmış olduğundan dolayı ayrıca üzüntülü olduğumu belirtmek isterim.

11 Ekim 2023 tarihli TBMM Genel Kurul konuşmamın linkini de bu vesileyle bir kez daha paylaşmaktan kıvanç duyarım: 
 

MHP Kahramanmaraş Mv. Zuhal Karakoç Dora'nın @zuhal_karakoc, Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü’nün görev süresinin uzatılması yönündeki kararı uyarınca Lübnan’da Bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerinin Görev Süresinin 1 Yıl Daha Uzatılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi’ne… pic.twitter.com/SDN7NL26Er

— MHP TBMM Grubu #MHP (@MhpTbmmGrubu) October 11, 2023

Kamuoyuna saygı ile arz ederim.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör, EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın Açılışına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Güngör, EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın...

Başkan Güngör, “Filistin İçin En Yüksek Sesle Haykırmaya Devam Edeceğiz”Sonraki Haber

Başkan Güngör, “Filistin İçin En Yüksek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar