Kahramanmaraş Büyükşehir Esnafa Olan Borcunu Bayramdan Önce Ödeyecek

Esnafa yönelik yeni bir destek daha açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kurban Bayramı öncesi esnafımıza vadesi gelmeyen alacaklarına istinaden 25 Milyon TL erken ödeme yapıyoruz. Emek verip alın teri döken hemşehrilerimizin daima yanındayız. Her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnafa yönelik bir müjde daha verdi. Başkan Güngör, esnafın vadesi gelmeyen 25 Milyon TL’lik alacağının Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İyilik paylaşıldıkça çoğalır düsturuyla çalışmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı öncesi esnafımıza vadesi gelmeyen alacaklarına istinaden 25 Milyon TL erken ödeme yapıyoruz. Emek verip alın teri döken hemşehrilerimizin daima yanındayız. Her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
25 milyon lira ödenecek
Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı desteğin yanı sıra, pandemi sürecinde esnaf yalnız bırakılmamış, esnafın vadesinden önce ödeme yapması da memnuniyet verici olmuştur. Yeni normalleşme kararının devreye girmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün açıkladığı müjdeli haber bir kez daha tüccarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan plana göre Kahramamaraş Büyükşehir Belediyesi, tüccarın 25 milyon liralık alacaklarını kurban bayramından önce ödeyecek. Esnafa önemli destekler sağlayacak.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın