JP DELANEY'NDEN YENİ GERİLİM ROMANI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JP DELANEY'NDEN YENİ GERİLİM ROMANI!
Abone ol
“Önceki Kız” romanıyla New York Times’da çok satanlar listesine giren gizemli yazar JP Delaney'nin yeni romanı “İnan Bana” Pena Yayınları’yla raflarda yerini aldı.

Önceki Kız okurlarının elinden bırakamayacağı JP Delaney'nin yeni romanı “İnan Bana” New York’ta tiyatro öğrencisi olan Claire Wright’ın hayatının en ölümcül oyununu oynamasını anlatıyor.

Hikâye, Yeşil kartı olmadığı için Amerika’da barınmakta zorluk çeken Claire’nin hayatının bulduğu çetrefilli bir işle ile değişmesini konu alıyor. Zekice kurgulanmış, zarif bir psikolojik roman olan “İnan Bana” ateşli, zengin, farklı ve son derece edebi olmasıyla göze çarpıyor.

 

Kitap Tanıtım Yazısı:

New York’ta tiyatro öğrencisi olan Claire Wright yeşil kartı olmadığı için burada barınmakta zorluk çektiğinden kendini çok çaresiz hissediyordur. Bulabildiği tek iş ise çetrefilli bir iştir: Boşanma davalarına bakan bir hukuk firmasının aldığı davalar için eşlerini aldatan kocaları oyunculuk yeteneğini kullanarak otel barlarında tuzağa düşürüyordur. Ancak bir gün bu oyun hayatını değiştirir.

 

Hedeflerinden biri bir cinayet soruşturmasında şüpheli olunca polis Claire’den şüpheliyi itirafa zorlamak için oyunculuk yeteneğini kullanmasını ister. Claire’in ise bu oyunun başından beri aklında şu soru vardır: Katil Patrick Folger mı yoksa bu soruşturmada ona söylenenden daha fazlası mı vardır?

 

Claire hayatının en ölümcül oyununu oynadığını görecektir.

 

Kitap Hakkında Ne Dediler ?

A. J. Finn’in Penceredeki Kadın kitabındaki paranoya faktörünü ya da Paulina Hawkins’in Trendeki Kız kitabındaki güvenilir olmayan anlatıcı tarzını seven okurlara tavsiye ederiz. Library Journal

 

Sürpriz dönüşlerle dolu. Publishers Weekly

 

Ateşli, zarif bir psikolojik gerilim. Good Housekeeping

 

Karanlık ve unutulmaz bir gerilim… Aykırı duygular sayesinde daha sonra neler olabileceğini tahmin edemiyorsunuz.” Daily Mail

 

“Çok sevdim. Sürpriz dolu, heyecan verici bir okuma.” Sabine Durrant

 

Yazar Hakkında:

JP Delaney çeşitli adlar altında birçok çok satan roman yazmış bir yazarın psikolojik gerilim romanları için kullandığı mahlasıdır. İlk romanı Önceki Kız otuz beş ülkede yayımlanmış olup kitabın filmi Akademi Ödüllü yönetmen Ron Howard tarafından çekilecektir. Yazarın ikinci kitabı olan İnan Bana birçok ülkede çok satanlar listesine girmiştir.

Yazar hakkında daha fazla bilgi için: www.jpdelaney.co.uk

 

 

Pena Yayınları Hakkında

Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayınlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.

https://www.penayayinlari.com/

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAKİ ÇİMEN’DEN ÇUKUR’A YENİ ŞARKI “NEFES AL”Önceki Haber

SAKİ ÇİMEN’DEN ÇUKUR’A YENİ ŞARKI “NEFE...

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAPASİTESİNİN 5 YILDA %50 ARTMASI BEKLENİYORSonraki Haber

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAPASİTESİNİN 5 YI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar