Edebiyatın Başkentinden Türkiye’nin Başkentine !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edebiyatın Başkentinden Türkiye’nin Başkentine !
Abone ol
Kahramanmaraş’lı Gazeteci Yazar İlhan Gökalp Durmuş'un katıldığı ilk kitap fuarı 14.Ankara Kitap Fuarı oldu.

Söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin olduğu binden fazla etkinliğe ev sahipliği yapan 14. Ankara Kitap Fuarı Milli Eğitim Bakanlığı, Fransa Büyükelçiliği ve Eylül Fuarcılık iş birliğiyle ATO Congresium'da düzenlendi.14. Ankara Kitap Fuarı’nda konuk ülke Fransa oldu.Fransız yazarlar Jean Christophe Grange, Jean Paul Mongin, Brigitte Labbe'in yanı sıra İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Murathan Mungan, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, Uğur Dündar ,Gupse Özay ve daha birçok yazar imza ve söyleşi programları düzenlendiği 14.Ankara Kitap Fuarı’na bu yıl Kahramanmaraş’lı genç gazeteci yazar İlhan Gökalp Durmuş’ta katıldı. 4 Mart 2020 tarihinde okuyucularıyla buluşan Durmuş Ankara kitap fuarını değerlendirdi.

 

İLK HEYECAN İLK FUAR

 

“ Yıllardır hayal ettiğim ama bu yıl başında nasip olan kitabımla ilk fuar ilk imza günü başkent Ankara’ya nasip oldu. Kahramanmaraş’lı olduğumu öğrenenlerin ilk yorumu sizin memlekette çok şair yazar ve ozan var oldu. Haliyle bu yorum beni gururlandırdı. Memleketimi böylesine güzel bir organizasyonda temsil etmek oldukça onur verici bir duygu oldu. İmza günü etkinliğime katılım sağlayan hemşehrilerime ve okuyucularıma çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

 

İKİNCİ KİTAP YAKINDA

 

Yakın zamanda ikinci kitabının hazırlıklarını tamamlayacağını söyleyen Durmuş sözlerine şöyle devam etti ;

 

“ Yayınevimle yaptığımız planlama dahilinde yakın zamanda ikinci kitabında hazırlıklarını bitirip inşallah yaza hazır etmiş olacağız. İlk kitabımı çıkarmak uzun yıllar sürsede en zor olanı ilk adımı atmakmış Allah’ın izniyle planladığımız şekilde “ Benim Hatam “ kitabımla başlayan beş’li bir seri kitap haline getireceğimiz güzel bir eser dizisi olacak.” dedi.

 

KAHRAMANMARAŞ BASININA TEŞEKKÜR

 

“ Bana çıkmış olduğum bu yolda desteklerini , öğütlerini esirgemeyen meslek büyüklerime , dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara’dayken desteklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’a , İyi Parti önceki dönem Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Uğur Onur’a , Kahramanmaraş’ımızın fenomen paça ustası Remzi Ulaş’a teşekkür ediyorum.İsmini unuttuklarım var ise affola “ dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onikişubat Belediyesi’nden Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Kadınlara ÖzelÖnceki Haber

Onikişubat Belediyesi’nden Bisiklet ve Y...

Hakan Taşıyan Doğum Gününü Akdo’da KutladıSonraki Haber

Hakan Taşıyan Doğum Gününü Akdo’da Kutla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar