Başkan Akpınar Mevlid Kandili’ni Kutladı: Gönüllerimize Huzur, Hanelerimize Bereket

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Mevlid Kandili mesajında birlik ve kardeşlik vurgusu yaparak Kahramanmaraşlıların kandilini kutladı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda Kahramanmaraşlıların kandilini kutlayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.
Mevlid Kandili’nin taşıdığı manevi değerlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirmesini temenni eden Başkan Akpınar, bu mübarek gecenin gönüllere huzur, hanelere bereket getirmesi dileğinde bulundu.
“Birlik ve beraberliğimize güç katsın”
Başkan Mehmet Akpınar, Mevlid Kandili’nin insanlar arasındaki sevgi, kardeşlik ve dayanışma bağlarının daha da güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Akpınar mesajında, “Mevlid Kandili’nin gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket, birlik ve beraberliğimize güç katmasını temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Akpınar, Mevlid Kandili’nin başta Kahramanmaraş olmak üzere Türkiye ve İslam âlemi için huzur, bereket ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN























Yorum Yazın