Ak Partide İstifa Depremi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Partide İstifa Depremi
Abone ol
Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik Kolları İlçe Başkanı Selçuk Sinan Ak’ın istifasını açıklamasının ardından peşpeşe toplu istifalar açıklandı.

Kahramanmaraş’ta en etkili gençlik  teşkilatı olarak göze çarpan Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları teşkilatı dün akşam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak’ın istifa açıklamasının ardından Başkan Yardımcıları , Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu görevlerinden topluşekilde  istifa etti.

 

2023 yılında ilk defa oy kullanacak 70 kişi ile 45 kişilik yönetimden 43 kişi istifalarını açıkladı.

 

MOBİNG İDDİASI

 

Edinilen kulis bilgilerine göre ;

 

Parti içerisinde uygulanmaya çalışılan Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları teşkilatı üyelerine mobing baskısı dolayısıyla toplu istifaya sebep verdiği iddiası kamuoyunda konuşulmaya başladı.

 

 

TEZARUHATLARLA CADDEYİ İNLETTİLER

 

Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak’ın yaptığı son toplantıda istifasını açıklamasının ardından gençlik kolları teşkilatı üyeleri parti binası önünde “ En Büyük Başkan Bizim Başkan “ tezaruhatlarıyla caddeyi inlettiler.

 

 

Konu ile ilgili Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel’den ve Ak Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş il Başkanı Feyzullah Eren Aşçı’dan henüz bir açıklama gelmedi.

 

Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Selçuk Sinan Ak’ın İstifa Açıklaması ;

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur,

Yaş haddimi doldurmam sebebiyle, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, İl Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alınan karara dayanarak; yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Ak Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Üniversite yıllarımdan bu yana emek verdiğim, verilmiş olan her bir görevi özveri ve gayretle ifa etmenin huzuru içerisindeyim. Yaşamımın en güzel yıllarında, gençliğimde Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın hak mücadelesinde görevler nasip eden Rabbime Hamd Olsun!

Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Davamıza makam, mevki olmaksızın her türlü sıfattan bağımsız bir şekilde, sadakatle çalışmaktan geri durmayacağım.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimize, Gençlik Kolları Genel Merkezimize, İl Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza, İlçe Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, Belediye Başkanlarımıza nezdinde tüm teşkilatımıza ve beni göreve geldiğim ilk günden bu yana bağrına basan, sokakları şiir kokan memleketim Kahramanmaraş’ın güzel insanlarına teşekkür ediyorum.

Sıfatlar her zaman gelip geçicidir. Aslolan Davamızdır. Durmak yok yola Devam!

Haklarınızı Helal Ediniz. Saygılarımla…ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 4
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerin cenazesi Adana’ya getirildiÖnceki Haber

Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerin cen...

Antalya’da ”UCI Nirvana Gran Fondo World Series” yarışması başladıSonraki Haber

Antalya’da ”UCI Nirvana Gran Fondo World...

Haber Yorumları

  • Süleyman18-11-2022 14:56

    Canımız ve sevdamız olan bu kutlu davada ak gençliğin ustundeki toprağı kaldıran, teşkilata hareket ve kan katan birinin ayrılması onumuzdeki zorlu seçim döneminde bizi daha da üzdü.Davaya, teşkilata, marasa kim yaraliysa hepsini atın haa...Teskilattaki bu kafayla seçimde zaten kaybedilir....Bu çocuğun yerinde kim olsa aynısını yapardi helal olsun...

  • Bayram Şahin18-11-2022 14:43

    Şaşırdık mı tabiki hayır, her zamanki gibi kendilerine yakışanı yapmışlar. Çalışacak ve geleceği olan bu çocuğun önünü kesmişler. Hikaye bu kadar

  • Abdullah Özhanlı18-11-2022 14:37

    Siz hiç merak etmeyin gençler .. Hak ve adalet elbet bir gün yerini bulur. Allah doğrunun yanındadır.. Sizleri çok iyi tanıyoruz mahallemizden, haklı olduğunuza inancımız tam.

  • Has Maraşlı18-11-2022 14:30

    Memleketimiz için çalıştığını gördüğüm gelecek vaadeden genç bir başkan vardı, onu da yediniz demek helal olsun! Çalışmayanlardan beklenen de mobbing olurdu zaten! Reis okur mu bilmem ama ona da yazacağım bu haksızlığı...

  • Aksakallı18-11-2022 14:26

    Şaşırdık mı hayır her zamanki olayın laciverti. Helal olsun ama size çocuklar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar