Zonguldak'ta İntihar Şüphesi: Kadın, Evinin Banyosunda İple Ölü Bulundu!

Zonguldak'ta bugün sabah saatlerinde yaşanan üzücü bir olayda, Yeni Mahalle'deki toplu konutlarda D.K. (46) isimli kadın, evinin banyosunda cansız bedeni bulundu.
Zonguldak'ın merkezine bağlı Yeni Mahalle'de yaşanan trajik bir olay, bölgeyi sarsarken, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, evinde iple boynundan asılarak hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde gerçekleşen bu olay, yakınlarını ve komşularını derin bir üzüntüye boğdu.
46 yaşındaki D.K. adlı kadının cansız bedeni, evinin banyosunda bulundu. Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine hemen sevk edildi. Yapılan incelemede, kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, D.K.'nin cansız bedeni, Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın sebebi hakkında bilgi edinmek için çalışmalar devam ediyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın