Tam 1,5 Ton Ketçap ve Mayonezin Son Kullanma Tarihini Değiştirmişler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tam 1,5 Ton Ketçap ve Mayonezin Son Kullanma Tarihini Değiştirmişler!
Abone ol
Samsun'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, son kullanma tarihleri değiştirilmiş 1,5 ton ketçap ve mayonez ele geçirildi.

Operasyon, Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Sağlıksız Ortamda Depolanan Ürünler Ele Geçirildi

Samsun'un İlkadım ilçesindeki iki ayrı depoya yapılan baskınlarda, sağlık açısından uygun olmayan koşullarda depolanan ve piyasaya sürülmek üzere hazırlanan ketçap ve mayonezler tespit edildi. Ele geçirilen 1,5 ton ketçap ve mayonezin son kullanma tarihlerinin değiştirilmiş olduğu belirlendi.

Soruşturma Başlatıldı

Operasyon kapsamında yakalanan H.S. hakkında soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, sağlıksız koşullarda depolanan gıda ürünlerinin halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle titizlikle çalışıyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Umut Yılmaz'dan Belediye Personeline Motivasyon ZiyaretiÖnceki Haber

Başkan Umut Yılmaz'dan Belediye Personel...

MEB Açıkladı: 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması İçin Başvuru Süreci BaşlıyorSonraki Haber

MEB Açıkladı: 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar