Süper Kupa Bilet Geliri Depremzedelere Yardım İçin Kullanılacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa finalinden elde edilecek bilet gelirinin, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağını açıkladı.
Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, TFF ve iki kulübün ortak kararı ile depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kullanılacak. Kamuoyuna yapılan açıklamada, bu adımın toplumsal dayanışmanın bir örneği olduğu vurgulanarak, futbolun ötesinde sosyal sorumluluk bilincinin önemine dikkat çekildi.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruda, bu anlamlı kararın spor camiasında birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek adına atıldığı belirtilirken, futbolseverlerden ve toplumdan destek bekleniyor. Süper Kupa maçı öncesinde yaşanan bu duygusal gelişme, sporun gücünü sosyal sorumluluk projelerinde kullanma çabasını simgeliyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın