Sınav İçin Hazırlandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sınav İçin Hazırlandılar
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı için okullarda dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Sınav günü toplu taşıma araçları da öğrenciler için ücretsiz olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapılacak YKS sınavı için okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı. Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada, öğrencilerin temas edebileceği kapı kolları, elektrik düğmeleri, banklar, sıralar başta olmak üzere bütün alanlar dezenfekte edildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi hafta sonunda YKS sınavına girecek tüm öğrencilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceğini duyurdu.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ve özel halk otobüsleri bu hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilerimizi saat 15.00’e kadar ücretsiz taşıyacaklar. Saat 15.00’den sonra ise normal akış sürecine geçilecek.” diye bilgi verildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek’ten YKS Öğrencilerine Başarı DilediÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek’ten YKS Öğrencilerine Ba...

Eğitimi Tamamlayan Çelebioğulları'da Fıstık Gibi OlduSonraki Haber

Eğitimi Tamamlayan Çelebioğulları'da Fıs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar