Şehit polis memurunun oğlu Adana DemirsporBeşiktaş hazırlık maçını izledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit polis memurunun oğlu Adana DemirsporBeşiktaş hazırlık maçını izledi
Abone ol

ADANA (AA) İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında 10 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Adem Oğuz'un 6 yaşındaki oğlu Fatih Selim Oğuz, dün oynanan Adana DemirsporBeşiktaş hazırlık maçını izledi.

Adana Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, babası şehit olduğunda 5 aylık olan Fatih Selim Oğuz'un Adana DemirsporBeşiktaş maçını statta izleyebilmesi için İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin talimatı üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Ekipler, evinden aldıkları Oğuz'u maçın yapılacağı Yeni Adana Stadına getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Samet Aybaba ve iki takımın futbolcularıyla fotoğraf çektiren Oğuz, daha sonra polislerle birlikte hazırlık maçını izledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manavgat’taki yangında zarar gören alanlar havadan görüntülendiÖnceki Haber

Manavgat’taki yangında zarar gören alanl...

Hatay’da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyorSonraki Haber

Hatay’da çıkan orman yangınına havadan v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar