Şehit başçavuş Ferhat Gedik’in mezarı başında Kuranı Kerim okundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit başçavuş Ferhat Gedik’in mezarı başında Kuranı Kerim okundu
Abone ol

HATAY (AA) Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Eren Bülbül'ü korurken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in mezarında Kuranı Kerim okunup şehitler için dualar edildi.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehit Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik'i Bekbele Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek çiçek verdi.

Daha sonra anne Hatice Gedik ile şehidin mezarına giden güvenlik güçleri, şehidin mezarına da çiçek bıraktı.

Şehidin kabrinde uzman çavuş Halil İbrahim Koca tarafından Kuranı Kerim okundu, anne Hatice Gedik ve jandarma ekipleri de şehitler için dualar etti.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Irak Türkmenleri heyeti, Antalya’daki orman yangınlarından etkilenen bölgeleri ziyaret ettiÖnceki Haber

Irak Türkmenleri heyeti, Antalya’daki or...

Mersin’de kanalizasyon borusunda sıkışan kedi yavrusunu itfaiye kurtardıSonraki Haber

Mersin’de kanalizasyon borusunda sıkışan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar