Sanko Okulları'na Nasa Buluş Şenliği’nden Üç Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanko Okulları'na Nasa Buluş Şenliği’nden Üç Ödül
Abone ol
SANKO Okulları öğrenci ve öğretmenleri NASA Buluş Şenliği’nde “En Sıra Dışı Tasarım” ve “En Yaratıcı Tasarım” ödülleri ile “Hobiciler” kategorisinde Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Doğuş Üniversitesi’nde düzenlenen ve buluşların şenlik ortamında yarıştığı etkinlikte, SANKO Okulları öğrencilerinden Betül Günaydın, Elif Ilgın Çınar, Kayra Köksal ve Beren Anlaş “En Sıra Dışı Tasarım”, Eren Özil, Simin Naz Camcıoğlu ve Yağmur Diken “En Yaratıcı Tasarım” ödüllerini kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

 

Biyoloji öğretmeni Fatih Mehmet Günaydın, Fen Bilimleri öğretmeni Gülden Dilsiz ve Mekatronik öğretmeni İbrahim Erdem Bakar ise Hobiciler kategorisinde geliştirdikleri projeyle Türkiye üçüncüsü oldu.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, NASA Buluş Şenliği’nde okullarını başarıyla temsil eden öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin Valisi Pehlivan’dan Aziz Sancar Bilim Okulu’na ziyaret Önceki Haber

Mersin Valisi Pehlivan’dan Aziz Sancar B...

3. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri’nin Lansmanı GerçekleştirildiSonraki Haber

3. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar