Piri Reis Mahallesi’nde Başkan Mahçiçek’le Kucaklaşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Piri Reis Mahallesi’nde Başkan Mahçiçek’le Kucaklaşma
Abone ol
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bu yılın ikincisini gerçekleştirdiği kahvaltı programında, Piri Reis Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

 Kahvaltı programına milletvekilimiz Sayın İmran Kılıç, AK Parti teşkilat mensupları ve meclis üyeleri de katıldı. Başkan Mahçiçek, Piri Reis Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde yaptığı konuşmada protokolü selamladıktan sonra tüm davetlilere hoşgeldiniz diyerek, şu açıklamalara yer verdi.

“Programımıza iştirakinizden ve soframızı paylaştığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak her şeyi yaparız fakat dikkat etmemiz gereken çocuklarımızı kız-erkek ayrımı yapmadan okutmamız gerektiğidir. Diğer önemli husus da aile sistemimiz ve aile bütünlüğümüz. Gittikçe bozulan aile değerlerimize ve evlilik müessemize hepimiz sahip çıkmalıyız. Bizi ayakta tutan en büyük öge aile sistemimizdir. Onu kaybedersek bu toplumu ayakta tutma imkanımız kalmaz.

Her konuşmamda özellikle belirttiğim, en büyük sermayemizin çocuklarımız olduğu konusu hepimizin dikkat etmesi gereken bir diğer önemli husus. Yanlış arkadaşlıklar ve yanlış kişilerle görüşmeleri olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Bu sebeple annelerimize-babalarımıza sesleniyorum. Çocuklarımıza sahip çıkalım onları okutalım. Okusunlar ki, ülkemizi gelecekte daha iyi yöneten bireyler haline gelsinler. Biz her türlü imkanımızla devlet olarak, belediye olarak çocuklarımızın yanındayız ve onları okutmak için her türlü desteği vermeye hazırız.

Peygamber Efendimiz der ki, “Beni Rabbim terbiye etti, ne güzel terbiye etti ne güzel ahlaklandırdı.” Edep ve terbiye çocuklarımıza öğretmemiz gereken en önemli erdemlerden. Bunlara dikkat ederek çocuklarımızı yetiştirmeye çalışalım.

Biz belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında, hayatlarını daha kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Piri Reis Mahallemizde kültür evi, havuz, kapalı Pazar yeri asfalt ve kilit parke çalışmaları yaptık. Şimdi de hamam inşa edeceğiz inşallah. Annelerimizin çocuklarıyla beraber bizden aldıkları kartlarla gidebileceği, ücretsiz olarak faydalanacakları bir projeyi daha hayata geçireceğiz.

Tüm hizmetimiz yarınımız çocuklarımız ve vatandaşlarımızın faydası içindir. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum “

Sözü alan Milletvekili Sayın İmran Kılıç şu ifadelere yer verdi.

“Belediye Başkanım Hanefi Mahçiçek’e bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Önceden beri devam ettirdiği kahvaltı programları sayesinde bizler eş, dost, vatandaşlarımız, kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Görmediklerimizi görüyor, bize ulaşamayanların dertlerini, isteklerini dinliyoruz ve notlar alıyoruz. Yaralarına merhem, sorunlarına çözüm bulmak derdinde ve çabasındayız. Bu şekilde vatandaşlarımızın birçok sorununu çözdük.

Bizler muhtarımızla, belediye başkanımızla, teşkilat üyelerimizle her daim sizlerin içindeyiz ve sizlere hizmetçiyiz. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize taahhüdü; milletimizin efendi olduğu bizlerin de hizmetçi olduğudur. Bizler, sizlerin bize vermiş olduğu yetkiyle sizin adınıza çalışıyor ve işler yapıyoruz. Size layık olmak için elimizden geldiğince devletimizin katkılarını size ulaştırmaya çalışıyoruz. Biz birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize çok dikkat edelim. Komşuluğumuza dikkat edelim ve bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım.

Tekrar Belediye Başkanım Hanefi Mahçiçek’e bu kahvaltı programında bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DULKADİROĞLU YÜZME HAVUZU YENİ SEZONA HAZIRÖnceki Haber

DULKADİROĞLU YÜZME HAVUZU YENİ SEZONA HA...

TÜRKOĞLU CEMİYETİNİN ACI GÜNÜ!Sonraki Haber

TÜRKOĞLU CEMİYETİNİN ACI GÜNÜ!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar