Pençe ve Zeytin Dalı Operasyonlarında 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 10, Suriye'nin kuzeyi ile Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 olmak üzere toplam 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 10 PKK militanı ve 3 PKK/YPG üyesinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, teröristlerin bulunduğu bölgelerin hedef alındığı ve operasyonların başarıyla sonuçlandığı vurgulandı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam. Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi."
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın