Öztunç'tan Bakan Kurum'a Yeni Sorular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öztunç'tan Bakan Kurum'a Yeni Sorular
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine bağlı Umutlu Çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu sorununu ayrıca Elbistan’a bağlı Çiçek Mahallesinin kanalizasyon altyapı sorununu Meclis gündemine getirerek bölge sakinleri adına çözüm istedi.

CHP’nin vekillerinden Ali Öztunç, memleketlisinin sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

Öztunç, şimdi de Nurhak’a bağlı Umutlu Çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu şebekesi sıkıntısını ve uzun süredir bitirilemeyen Elbistan’a bağlı Çiçek Mahallesinin kanalizasyon altyapısı sorununu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un masasına taşıdı.

Öztunç’un Bakan Kurum’un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu soru önergesi ve kamuoyu adına yanıt beklediği sorular aynen şu şekilde;

Kahramanmaraş ilimizin Nurhak ilçesine bağlı umutlu çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu şebekesi sıkıntısı bulunmaktadır. Ayrıca Elbistan ilçemizin çiçek mahallesinin kanalizasyon altyapısı uzun süredir bitirilememiştir.

Buna istinaden;

1-     Umutlu Çatalardıç mezrasının içme suyu şebekesinin ne zaman yapılması planlanmaktadır?

2-     Umutlu çatalardıç mezrasının mevcut yolu patika olup kışın çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu yolunun asfalt yapılması yönünde bir çalışmanız olacak mıdır?

3-     Elbistan ilçemizin çiçek mahallesinin kanalizasyon şebekesi bitirilmemiştir. Kanalizasyon şebekesi ne zaman bitirilmesi düşünülmektedir?

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhur İttifakı Adayı Battal Kaya'dan Mevcut Başkana TEPKİÖnceki Haber

Cumhur İttifakı Adayı Battal Kaya'dan Me...

Otobüs Esnafına Büyükşehir'den 1 Milyon 363 Bin Liralık DestekSonraki Haber

Otobüs Esnafına Büyükşehir'den 1 Milyon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar