Osmaniye'de Berat Kandili'nde Deprem Şehitleri İçin Dualar Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Berat Kandili'nde Deprem Şehitleri İçin Dualar Edildi
Abone ol
Osmaniye'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için düzenlenen özel bir programda Berat Kandili dualarla idrak edildi. Bu etkinlik, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen ve özellikle 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından bölge halkını bir araya getirdi.

Berat Kandili programı, Osmaniye'de 6 Şubat depreminde minaresi yıkılan Alibeyli Camii'nde gerçekleşti. Akşam saatlerinde camiyi dolduran Osmaniyeliler, dualarla depremde hayatını kaybedenlerin ruhlarına rahmet okumak ve benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması için Allah'a niyazda bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Program, Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başladı ve bu özel günde yaşanan depremlerde hayatını kaybedenler için dua edildi. Osmaniye İl Müftü yardımcısı Alaaddin Hançer'in yaptığı dua ile etkinlik son buldu. Katılımcılara, programın ardından sivil toplum kuruluşları tarafından özel olarak hazırlanan kandil simidi ve tatlılar dağıtıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhammet Aydoğar: Kahramanmaraş 5’ten BüyüktürÖnceki Haber

Muhammet Aydoğar: Kahramanmaraş 5’ten Bü...

Kahramanmaraş Depremzedeleri Sobadan Zehirlenerek Yaşamını Yitirdi!Sonraki Haber

Kahramanmaraş Depremzedeleri Sobadan Zeh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar