Namazda Şok Saldırı: İmama Tabureyle Vuran Kişi Akıl Hastası Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Namazda Şok Saldırı: İmama Tabureyle Vuran Kişi Akıl Hastası Çıktı
Abone ol
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir camide yaşanan saldırı, saldırganın akıl hastası olduğunun ortaya çıkmasıyla yeni bir boyut kazandı.

Olay, Alaşehir Tokuçzade Camisi'nde akşam namazı sırasında meydana geldi. İmam N.Y, namazı kıldırdığı sırada M.K. adlı kişinin sandalye ile saldırısına uğradı. Başına darbe alan imam kendini savunmaya çalışırken, cemaat saldırganı durdurmaya çalıştı.

Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yakalanan M.K.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Gözaltı işlemlerinin ardından, M.K. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Olayın tanıklarından Mehmet Cesur, saldırı öncesi M.K.'nin tuhaf hareketler sergilediğini ve namaz sırasında küfür ettiğini söyledi.

Bu talihsiz olay, saldırganın rahatsızlığı nedeniyle hastaneye sevk edilmesiyle sonuçlandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitkâmil’de Ruhsatsız İşletmelere Son: Suriyeli Esnafa Sıkı DenetimÖnceki Haber

Şehitkâmil’de Ruhsatsız İşletmelere Son:...

Kahramanmaraş’ta Piknikte Boğulma Faciası!Sonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Piknikte Boğulma Facias...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar