MHP’li Zuhal Karakoç Dora’dan Hüseyin Kocabıyık’a Sert Tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Zuhal Karakoç Dora’dan Hüseyin Kocabıyık’a Sert Tepki
Abone ol
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Hüseyin Kocabıyık’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi. Karakoç Dora, Kocabıyık’ın sözlerinin ülke gündemini anlama yetisinden uzak olduğunu vurgulayarak, FETÖ’ye olan yakınlığını hatırlattı.

Karakoç Dora, açıklamasında, “Emperyalizmin kuklası, Türk düşmanlığının en elverişli maşası FETÖ’ye beslediği muhabbetle geçmişi karanlık, geleceği muğlak olan Hüseyin Kocabıyık’ın, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye yönelik talihsiz açıklamaları, kendisinin ülke gündemini idrak ve analiz etme kabiliyetinden ne derece uzak olduğunu gözler önüne sermiştir.” ifadelerini kullandı.

FETÖ elebaşı hakkında geçmişte yaptığı övgü dolu sözleri hatırlatan MHP’li vekil, “FETÖ elebaşısı için ‘yüz yılın değil bin yılın Türk büyüğü’ diyen bu kişi, Türklük bilincine ya da devlet aklına dair kendini birazcık geliştirmiş olsaydı, siyaseten çaresizce sürüklenmezdi bugüne kadar.” diyerek Kocabıyık’a sert eleştiriler yöneltti.

Karakoç Dora, sözlerinin devamında, “İçinizde kalan ihaneti her fırsatta sözünüze yansıtmanıza gerek yok! Türk milleti olarak bizler; bulanık sulardan medet umarak siyasetin her kanadına yüz sürenlerin elini daima boşa çıkarmışızdır.” ifadelerine yer verdi.

MHP’li vekilin açıklamaları, parti tabanı ve milliyetçi çevrelerden büyük destek gördü.

Kaynak:Haber - İlhan Gökalp Durmuş

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta Çocuklar Ramazan’ı Tiyatro ve El Sanatlarıyla YaşadıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta Çocuklar Ramazan’ı Tiya...

Kahramanmaraş Emniyeti Suçlulara Geçit Vermedi: 82 Şahıs YakalandıSonraki Haber

Kahramanmaraş Emniyeti Suçlulara Geçit V...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar