MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Şahin; 14 Mayıs akşamını zaferle sonuçlandıracağız.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Şahin; 14 Mayıs akşamını zaferle sonuçlandıracağız.
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç Dr. Turan Şahin, Bengütürk televizyonu canlı yayınına katılarak devam eden seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Miiletvekili adayı Doç. Dr. Turn şahin, katıldığı televizyon programında 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimine ilişkin çalışmaları ve gündemi değerlendirdi. Konuşmasına 6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketine ilişkin düşüncelerini paylaşarak başlayan Şahin; “6 Şubat 2023 tarihi itibariyle Kahramanmaraş’ımız büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Canlarımız gitti ciğerlerimiz yandı. Saygıdeğer Genel Başkanımızın depremle ilgili bu konuda bir ifadeleri var. Bizler diyor bir kitabın yaprakları gibiyiz bir kısmımız yeryüzünde kaldı, bir kısmımız gökyüzünde kaldı. Biz bu anlamda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlarına sabrı cemiller niyaz ediyoruz. Rabbim bir daha ülkemize Kahramanmaraş’ımıza bu acılar yaşatmasın duasında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ın deprem bölgesi olduğu için diğer bölgelerden farklı bir seçim çalışması yürütüldüğüne değinen Turan Şahin; “Bu süreçte de 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerine gidiyor süreci takip ediyoruz. Elbette Kahramanmaraş deprem bölgesi olduğu için bizim seçim çalışmalarımız diğer seçim bölgelerinden farklı bir şekilde yürüyor. Binalara ilişkin yıkımlarımız var. Can kayıplarımız malumunuz söz konusu. Biz de bu anlamda sesli ve müzikli herhangi bir yayın yapmıyoruz. Vatandaşımızın acısını paylaşıyoruz. Diğer seçim bölgelerinden tamamen farklı olmak üzere bizim aslında konteynerlarımızda yaşam var. Çadırlarımızda yaşamlar devam ediyor. Bir daha ziyade vatandaşlarımızın yaralarını sarma noktasında seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine bu konteynerlarda çocuklarımız var. Çocuklarımız da ilgilenmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız onlarla da ilgilenmeye çalışıyoruz. Tamamen bir sükûnet içerisinde vatandaşımızın acısını paylaşarak seçim çalışmalarımıza biz bu anlamda devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza da şunu ifade ediyoruz Kahramanmaraş’ımızda vatandaşlarımız kalıcı konutlarına geçinceye kadar devletimizin ve partimizin sonuna kadar yanlarında olduğu hususunu kendilerine belirtiyoruz. Kendi evlerinde kalıcı konutlarında çorbalarını kaynatınca kadar Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kahramanmaraş’ımızın, vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.

“Teşkilatlarımız ile uyum içerisindeyiz”

Konteyner ve çadır kentlere gittiğimizde üzüldüğümüz anlar da çok oluyor ancak vatandaşlarımızın irfanı bizleri teselli ediyor diye konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Turan Şahin; “Üzülmenize hiç gerek yok devletimiz yanımızda Milliyetçi Hareket Partimiz yanımızda Ülkü Ocaklarımız yanımızda Cumhur İttifakımız yanımızda şeklinde cümlelerle karşılaşıyoruz. Bizim Kahramanmaraş’ımızda 8 adayımız var. 8 adayımız her gün Kahramanmaraş’ımızın bir ilçesinde faaliyet gösteriyor. İl Başkanımız Vahit Bey olsun, Ülkü Ocakları Başkanımız Dursun Bey olsun, Kadın Kolları Başkanımız olsun, Önceki Dönem Teşkilat Başkanlarımız olsun tamamen bir uyum içerisinde seçim çalışmalarımızı ve suhuletle uyum içerisinde yürütmeye çalışıyoruz. Cumhur ittifakımızla da bu anlamda uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah 14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın saygıdeğer Genel Başkanımızın ifadesi ile adayımız belli kararımız net diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçildiği, Milliyetçi Hareket Partimizin de Milletvekili sayısının en çoğa ulaştığı bir sonuca ulaşmaya samimi bir gayret gösteriyoruz. Milletimizin teveccühü ile Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde teşkilatlarımızın gayretleri ile inşallah 14 Mayıs akşamını zaferle sonuçlandırmayı Cenab-ı Allah'ın izniyle düşünüyoruz” dedi.

“14 Mayıs’ı zaferle noktalayacağız”

Milletvekili aday listelerinin belirlenmesine ilişkin konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Turan Şahin; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 81 ilimizden kendi listelerimizle liyakat ve ehliyet sahibi adaylarımızla 14 Mayıs Seçimlerine girmek üzereyiz. Partimizin aday listelerini 9 Nisan tarihine kadar Yüksek Seçim Kuruluna sunması gerekiyordu. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer tüm siyasi partilerden önce 6 Nisan gecesi listelerinizi aziz milletimizle paylaştık. Seçimlere ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi üç hilal amblemi ile kendi logomuz ile bağımsız liselerimiz ile seçime gireceğimizi ifade ettik. 7 Nisan 2023 tarihinde bizim listelerimiz Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Bu anlamda bilge liderimiz Saygıdeğer Devlet Bahçeli Beyefendinin liste belirlemeleri noktasında da diğer partilerden daha önce listelerimizi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettiğimiz dikkate aldığında Genel Başkanımızın bu konuda da yine ileri görüşlü olduğunu bilge lider tutumu sergilediğini gördük. Diğer karşımızdaki ittifaka baktığımızda Deva’sı, Geleceği, Saadet’i, Demokrat Partisidir bunların kendi bağımsız listeleri ile değil de Cumhuriyet Halk Partisi'nin liselerinden aday gösterildiklerini gördük. Aziz milletimizin karşısında kendi listeleri ile çıkmadıklarını Cumhuriyet Halk Partisi'nin listelerinde gösterildiğini bu anlamda gördük. Milliyetçi Hareket Partimizin liyakatli ve ehliyetli kadroları ve tamamen kendi bağımsız listesi ile 14 Mayıs seçimlerine girdiğini ifade etmek isterim. Bu noktada da Milliyetçi Hareket Partimizin listelerinin belirlenmesi noktasında da sürece ilişkin önce açıklama konusunda da partimizin gayet duru gayet şeffaf gayet net bir şekilde liyakatli adaylarımızın aday gösterildiğini ifade etmek isterim. Hem Milliyetçi Hareket Partimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin bu seçim sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan Şahin; “İYİ Parti öncelikle kendi iltifatlarına ilişkin Saygıdeğer Genel Başkanımızın ve bizim de zillet ittifakı olarak biz ifade ediyoruz. Önce zillet ittifakı içerisinde olup sonrasında da bunun bir kumar masası olduğunu bir noter masası olduğunu ifade edip daha sonra masaya tekrar oturduğunu görüyoruz. Yine Gazi Meclisimizin kürsüsünden milletimize mermi kovanları atıldığını yerlere saçıldığını görüyoruz. Sayın Genel Başkanımız bu tavrı demokrasiye saygısızlık olarak ifade etmişti açıklamalarında. Listeler noktasında da bir pazarlık vesaire gibi hususlar döndüğü için yerlerin beğenilmemesi noktasında, özellikle temayül yoklamasında yumrukların havada uçuştuğunu gördük onlara şahit olmuş olduk. Bu anlamda da biraz önce de ifade ettim Milliyetçi Hareket Partisinin liste belirlenmesi sürecinde gayet duru, şeffaf ve net bir şekilde hareket ettiğini de saygıdeğer milletimizin takdirine sunuyorum” dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar Seçim Çalışmalarına Hızlı BaşladıÖnceki Haber

Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar Seçi...

MHP Andırın'da Kale Gibi Sağlam!Sonraki Haber

MHP Andırın'da Kale Gibi Sağlam!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar