Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimlerinde Sert Bilançolar

Kahramanmaraş'ta Jandarma Ekipleri Trafikte Göz Açtırmadı: Onlarca Ehliyet Gitti, Milyonlarca Liralık Ceza Kesildi.
Kahramanmaraş’ta İl Jandarma Komutanlığı’nın 5-17 Haziran tarihleri arasında yaptığı trafik denetimlerinde, sürücülere yönelik sıkı kontroller gerçekleştirildi. Denetimler sonucu 2.147 araç sürücüsüne toplam 6 milyon TL’nin üzerinde ceza uygulandı.
Bu süreçte 45 bini aşkın araç ve sürücü denetimden geçerken, 261 araç trafikten men edildi. Ehliyetsiz direksiyon başına geçen 102 kişiye cezai işlem uygulanırken, alkollü sürücülerin tespitinde 16 ehliyet geçici olarak geri alındı.
Kazaların azaltılması ve sürücü farkındalığının artırılması amacıyla da motosiklet ve traktör sürücüleri başta olmak üzere 2.716 kişiye trafik eğitimi verildi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın