Kahramanmaraş’ta TOKİ İnşaatında Acı Olay: İşçi Hayatını Kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta TOKİ İnşaatında Acı Olay: İşçi Hayatını Kaybetti
Abone ol
Kahramanmaraş'ta TOKİ İnşaatında Peş Peşe Can Kaybı: 1 Hafta, 2 İşçi Ölümü

Kahramanmaraş’ta yapımı süren Altınova TOKİ konutlarında yine acı bir olay yaşandı. İnşaatta çalışan bir işçi, 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi. Talihsiz olay, aynı şantiyede son bir haftada yaşanan ikinci ölüm vakası olarak kayda geçti.

Afşinli olduğu öğrenilen genç işçi, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek beton zemine çakıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren işçi için ekipler kısa sürede olay yerine ulaşırken, cenaze otopsi için hastaneye götürüldü.

Geçtiğimiz günlerde aynı inşaat alanında bir vinç devrilmiş, operatör olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aynı şantiyede arka arkaya yaşanan bu iki ölüm, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının ciddiyetini sorgulatan bir durum yarattı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Gençlerden Tam Not AldıÖnceki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Psikolojik D...

Şehitkamil Belediyesi’nden Kırsal Ulaşıma Neşter: Yalangoz Mahallesi Yolu AçıldıSonraki Haber

Şehitkamil Belediyesi’nden Kırsal Ulaşım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar