Kahramanmaraş'ta Starbucks Şubesi Kurşunlandı: 4 Saldırgan da Yakalandı!

Kahramanmaraş'ta bir kahve zinciri şubesine yapılan silahlı ve taşlı saldırı sonrasında 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şazibey Mahallesi'ndeki Piazza alışveriş merkezinin zemin katındaki Starbucks şubesine dün akşam saatlerinde gerçekleşen saldırıda, 1'i maskeli 4 kişi önce pompalı tüfekle ateş açtı, ardından da iş yerini taşladı. Neyse ki olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinin camları zarar gördü.
Polis ekipleri saldırganların kimliklerini tespit etti ve adreslerini belirleyerek operasyon düzenledi. Bu operasyon kapsamında 2'si 18 yaşından küçük olan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusunda, kahve zincirinin İsrail'e destek verdiği gerekçesiyle saldırıyı gerçekleştirdikleri öğrenildi. Ancak şüphelilerin herhangi bir örgüt bağlantısının bulunmadığı belirtildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden ikisinin daha önce 42 farklı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin adli süreçleri ise ilgili makamlar tarafından yürütülmektedir. Saldırıyla ilgili soruşturma sürdürülmekte olup, kamuoyuna daha fazla bilgi verilmeye devam edilecektir.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın