Kahramanmaraş'ta Şiddete Uğrayan Çobanın Hikayesi Yürek Burktu

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine bağlı Çokak Mahallesi’nde yaşanan olay, herkesi derinden etkiledi.
Genç bir kız tarafından sopayla dövülen ve bir başka genç tarafından görüntülenen çoban Nail Yener’in zorlu hayatı yürek burktu. Engelli kardeşleri ve yaşlı annesiyle birlikte yaşayan Nail Yener, köylülerin yardımıyla yaşam mücadelesi veriyor.
Aile Hayatı Zorluklarla Geçiyor
1995 yılında babasını kaybeden Nail Yener, 78 yaşındaki annesi Eşe ve ağabeyleri Mehmet (53) ile Osman Yener (49) ile birlikte zor bir hayat sürüyor. Andırın’da köy hayatının zorluklarıyla mücadele eden aile, çevredekilerin yardımlarıyla hayata tutunuyor. Yaşadığı travmayı atlatmaya çalışan Nail, şiddet olayından sonra evde dinleniyor ve eski sağlığına kavuşmaya çalışıyor.
Şiddet Mağduru Nail Yener: “Suçsuz Yere Dövüldüm”
Nail Yener, uğradığı şiddet olayını şöyle anlattı: “Ben oturuyordum, suçsuz yere dövüldüm. Benden içki almamı istediler, ama ben garibanım. Yaşlı bir annem ve iki ağabeyim var. Biz üç kardeşiz, başka kimseye zararımız yok.”
Olayın ardından, Nail Yener’in yaşadığı zor hayat ve maruz kaldığı şiddet kamuoyunda büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kırsalda yaşam mücadelesi veren aile, destek bekliyor.
Yardım ve Destek Bekleniyor
Kahramanmaraş’ın küçük bir köyünde ailesiyle birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan Nail Yener, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Köy halkı ve yetkililerden gelecek yardımlarla ailenin zor hayatının biraz olsun kolaylaşması umut ediliyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın