Kahramanmaraş'ta Özel Çocuklar İçin “Hayalim Engelsiz Bir Dünya” Yarışması Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli çocuklar için “Hayalim Engelsiz Bir Dünya” temalı ödüllü bir resim yarışması düzenliyor.
Yarışma, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilecek ve çocuklar hayallerindeki engelsiz dünyayı kağıda yansıtacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve KİPAŞ Holding’in destek verdiği yarışmaya katılmak isteyenler, 22 Kasım Cuma gününe kadar Dulkadiroğlu Bayazıtlı Mahallesi’ndeki Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne başvurabilecekler.
Yarışmanın kazananları 3 Aralık'ta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde açıklanacak olup, dereceye girenlere 1.500 TL ile 7.000 TL arasında ödüller verilecek. Büyükşehir Belediyesi, tüm özel gereksinimli çocukları yarışmaya katılmaya davet ederek bu anlamlı etkinlikte onların yanında olduklarını belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın