Kahramanmaraş’ta Mısır Tarlasına Gizlenmiş 46 Bin Kenevir Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş’ın Karaçay Mahallesi’nde mısır tarlasına gizlenmiş uyuşturucu ekimi jandarmanın dikkatinden kaçamadı.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaçay Mahallesi’nde düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda büyük bir uyuşturucu üretim ağına darbe vurdu.
İstihbarat birimlerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, O.N. (47), A.N. (42), T.N. (40) ve K.N. (38) isimli şahısların mısır tarlaları arasında gizlice kenevir yetiştirdiği tespit edildi. Adli makamlardan alınan izinle gerçekleştirilen operasyonlarda, mısırların arasına saklanmış yaklaşık 46 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Ayrıca yapılan ev ve depo aramalarında 27 kilo kubar esrar ile 28 gram satışa hazır toz esrar da bulundu. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Türkoğlu Cezaevi'ne gönderildi.
Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın