Kahramanmaraş’ta Mikser Skandalı: 153 Bin Lira Ceza!

Kahramanmaraş’ta yola beton döken mikser şoförüne 153 bin TL ceza verildi. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Kahramanmaraş’ta dikkatsiz bir mikser şoförünün ihmali ağır bir faturayla sonuçlandı. Onikişubat ilçesi Kazma Caddesi’nde seyir halindeyken aracından yola beton döken sürücü, diğer sürücülerin uyarılarına aldırış etmeden yoluna devam etti.
Vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, mikserin bağlı olduğu şantiyeyi kısa sürede buldu.
Yapılan incelemede yol güvenliğini hiçe sayan şoföre 153 bin lira idari para cezası kesildi. Ceza işlemleri tamamlandıktan sonra resmi olarak adrese ulaştırıldı. Olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın