Kahramanmaraş'ta İYİ Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ta İYİ Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi
Abone ol
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi tarafından düzenlenen ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadın Politikaları Başkanı Avukat Ünzile Yüksel’in de katıldığı “İyilik İçin Kahvaltı” programı düzenlendi.

Gerçekleşen kahvaltı programı sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı AV. Ünzile Yüksel: "Eğer bu coğrafyada sonsuza kadar var olacaksak, Allah'a şükürler olsun ki kadınlar var, kadınlarımız var. Biz Maraş'ta Senem Ayşe idik, Erzurum'da Kara Fatma, Nene Hatun idik, Biz oğlunu toprağa gömüp ağlayan 'gömdüm oğul seni toprağa gömdüm' diyen şehit anasıyız. Hiç kimse bizi çıktığımız bu yoldan bir milim geri attıramaz. Adım atarsak namerdiz. Kadın annedir, kadın yardır, kadın babaannedir, kadın anneannedir, kadın kız kardeştir. Saçının teline kurban olduğum deriz kızımızı severken saçlarını örerken beliklerini sevdiğim deriz. Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Onun için kadın hareketi çok önemli. Bu coğrafya bizim için çok önemli. Sokakta gezeceksek, alnımız dik yürüyeceksek özgürlüğün kadını olarak yaşayacaksak ayrımcılık olmadan, toplumsal cinsiyet ayrımcılığı olmadan devam edelim. Biz kadınlar gücümüzün farkında olalım. Tarihe borcumuz var, geçmişe borcumuz var, Mustafa Kemal Atatürk'e borcumuz var, gelecek gençliğe borcumuz var. " dedi.

Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel: "Bundan bir 10 gün kadar önce hep beraber çok güzel bir kadın programı organize ettik. Bu programda çok güzel sözler verdiniz. Bakıyorum da o sözlerin sonuna kadar arkasında durmuşssunuz. Evet kıymetli kadınlarımız, zorlu bir yola çıktık. Tam 4 yıl önce hep beraber bu yolda ilerlerken iyi veya kötü anılarımız oldu ama hep bir eksiğimiz vardı. O eksiğimiz tamamlanmadan iktidar olmamız imkansızdı. İşte o eksiğimiz kadınlarımızdı. Bizi doğuran annelerimizdi, geleceğin sahipleri olan ve her bir kişiyi ikna edebilecek, her bir kapıdan girebilecek, herkesin misafir edebileceği siz kadınlarımızdı. İşte bir kadının önderliğinde, cesur bir kadının önderliğinde kimsenin kafasını dışarı çıkaramadığı, herkesin korkudan eve sindiği o dönemde kendisini sokağa atıp sokak sokak gezen, cadde cadde dolaşan, elektrikleri kesilmesine rağmen gür sesiyle bağıran, salonları iptal edilen yolların abarikat kurulan, çöp konteyneleriyle yolları kesilmek istenen o cesur yürekli kadına buradan selam olsun. Ama tabi Ünzile Başkanım daha detaylı anlatacaktır. Bizim öncelikle kadınlarımızdan çok önemli bir ricamız var. herkes bugün akşamdan itibaren, eve gittiği andan itibaren hemen komşusuna haber versin. Ne kadar küs akrabası varsa, ne kadar küs dostu, arkadaşı varsa onlarla barışsın veya barıştırsın. Size düşen görev Türkiye'de birliği ve beraberliği sağlayacağınız, herkesin gönlünü kazanacağınız, herkese kalbinizin iyiliğini açacağınız, o güneşi doğduracağınız cakit gelmiştir. O görev sizin görevinizdir. Bu anlamda bugün buraya gelen sevgili arka tarfta bulunan çok özür diliyorum sizlerden arkamızı döndük salon tıklım tıklım olduğu için sizlerden çok özür diliyoruz. Bu görev sizlerin."dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğaseverler Şehrin Doğal Güzelliklerini Ziyaret EttiÖnceki Haber

Doğaseverler Şehrin Doğal Güzelliklerini...

Alanya’da kamyonetin devrilme anı güvenlik kamerasına yansıdıSonraki Haber

Alanya’da kamyonetin devrilme anı güvenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar