Kahramanmaraş’ta Firarilere Geçit Yok! Polis Operasyonuyla Yakalandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Firarilere Geçit Yok! Polis Operasyonuyla Yakalandılar
Abone ol
Kahramanmaraş’ta firarilere yönelik operasyonda 2 hükümlü yakalandı. Kasten öldürme ve uyuşturucu suçluları cezaevine gönderildi.

Kahramanmaraş’ta güvenlik güçleri, aranan şahıslara yönelik yürüttükleri operasyonlarda önemli bir başarıya daha imza attı. Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari, eş zamanlı baskınlarla yakalanarak adalete teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uzun süredir firari durumda olan zanlıları yakın takibe aldı. Yapılan detaylı araştırmalar sonucu saklandıkları adresler belirlenen şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yakalanan şahıslardan A.C.’nin “kasten öldürme” suçundan 13 yıl, A.K.’nin ise “uyuşturucu ticareti” suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu açıklandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra cezaevine gönderildi.

Yetkililer, suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, vatandaşların güvenliği için çalışmaların kesintisiz devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş OSB’de Korkutan Hurdalık Yangını: Ekipler Zamanla YarıştıÖnceki Haber

Kahramanmaraş OSB’de Korkutan Hurdalık Y...

Kahramanmaraş Elbistan’da Silahlı Pusu! Yaralı Hastaneye KaldırıldıSonraki Haber

Kahramanmaraş Elbistan’da Silahlı Pusu!...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar