Kahramanmaraş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Kahramanmaraş Polisi Uyuşturucuya Göz Açtırmadı: 47 Gözaltı, 39 Tutuklama
Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yürütülen geniş kapsamlı narkotik operasyonunda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, onlarca kişi adalete teslim edildi.
İl genelinde farklı adreslere düzenlenen eş zamanlı baskınlar sonucunda 47 şüpheli gözaltına alındı. Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, örgütlü uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, binlerce adet sentetik hap, captagon, metamfetamin ve bonzai türü uyuşturucularla birlikte ruhsatsız silah ve mühimmat bulundu.
Gözaltına alınanlardan 39’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 8 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.
Yetkililer, uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonların aralıksız devam edeceğini ve gençlerin zehir tacirlerinden korunması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın