Kahramanmaraş’ta Aile Danışmanı Saliha Erdim ile Mahremiyet Eğitimi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Eylül Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim'in katılımıyla gerçekleştirilecek “Ailede Mahremiyet Eğitimi” başlıklı konferans, aile içi mahremiyet konularını ele alacak.
Şiir ve edebiyatın merkezi olarak bilinen Kahramanmaraş, bu sefer kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra aile içi dinamiklere dair önemli bir konuşmaya ev sahipliği yapacak. Saliha Erdim, "Eşimi Anlamak İstiyorum", "Sorusu Olmayanın Cevabı Yoktur", "Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler" ve "Anne Baba Çocuk İlişkisinde Kardeş Kıskançlığı" gibi eserleriyle tanınıyor. Bu kitaplarında ebeveynlere yönelik değerli bilgiler sunan Erdim, konferansta aile içi özel paylaşımlar, evde yaşanan olaylar ve aile içi sorunlar gibi konuları kapsamlı bir şekilde ele alacak.
Konferans, saat 15.00'te başlayacak ve başta ebeveynler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinliklerinin yanı sıra toplumsal sorunlara ışık tutmayı da sürdürüyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve katılım sağlamak isteyenler için kapılar açık olacak.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın