Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Şehitleri İçin Dağ Yürüyüşü Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Şehitleri İçin Dağ Yürüyüşü Düzenlendi
Abone ol
Kahramanmaraş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü doğa yürüyüşü ile andı.

Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir yürüyüş düzenlendi. Başkonuş Yaylası’nda gerçekleştirilen etkinlik, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla yüzlerce kişiyi doğa ile buluşturdu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği’nin koordinasyonunda düzenlenen yürüyüşe; dağcılık kulüpleri, AKUT gönüllüleri ve genç sporcuların yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile Spor Hizmetleri Müdürü Kadir Gemci de katıldı.

Zorlu parkurda yaklaşık dört saat süren yürüyüşün ardından katılımcılar zirvede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde 15 Temmuz şehitlerini andı. Etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ikramıyla son buldu.

İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı konuşmada, “15 Temmuz’un unutulmaması adına bu gibi farkındalık programları büyük önem taşıyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize bir daha böyle acılar yaşanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Saman Yüklü Kamyona Çarpan Cip Devrildi!Önceki Haber

Kahramanmaraş'ta Saman Yüklü Kamyona Çar...

Kahramanmaraş’ta Sekiz Barajda Su Krizi DerinleşiyorSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Sekiz Barajda Su Krizi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar