Kahramanmaraş’ta 1 Haftada 102 Şüpheli Gözaltına Alındı!

Kahramanmaraş’ta Geniş Çaplı Emniyet Operasyonu: 102 Gözaltı, 56 Tutuklama
Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 Mayıs – 2 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda suçla mücadelede önemli bir başarıya imza atıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda toplam 102 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Bu kişilerden 56’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Operasyonlar kapsamında 71 kişi hakkında arama kararları doğrultusunda işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 4,55 gram esrar, 78,97 gram metamfetamin, 225,56 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 0,95 gram bonzai hammaddesi ve 178,01 gram skunk ele geçirildi. Bunun yanı sıra, 9.260 adet içi doldurulmuş makaron, 8 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet ruhsatsız av tüfeği de güvenlik güçlerince ele geçirildi.
Trafik ekipleri ise trafik güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi. Gürültü kirliliği ve kural ihlallerine karşı yapılan kontrollerde, yüksek sesle müzik dinleyen 149 araca ve abartı egzoz kullanan 75 araca işlem yapıldı. Ayrıca, 361 kişi hakkında ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı yasal işlem başlatıldı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın