Kahramanmaraşlılar İstanbul’da Buluşuyor: Âşık Mahzuni Şerif İçin Anlamlı Buluşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlılar İstanbul’da Buluşuyor: Âşık Mahzuni Şerif İçin Anlamlı Buluşma
Abone ol
İstanbul’da Kahramanmaraşlı sanatçı, yazar ve gazetecilerin oluşturduğu MAKSAD Sanat Platformu, Asrın Ozanı Âşık Mahzuni Şerif’i anma programı öncesinde anlamlı bir birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenliyor.

Platform Başkanı Yaşar Gören, İstanbul’daki Kahramanmaraş basınının temsilcilerinden Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada, 11 Mayıs’ta Beşiktaş Belediye Başkan Vekili hemşehrimiz Ö. Rasim Şişman’ın ev sahipliğinde Âşık Mahzuni Şerif’i Anma Programı gerçekleştirileceğini belirtti.

GÖREN bu anlamlı anma proğramımıza daha güçlü bir katılım gerçekleştirebilmek ve tüm Mahzuni seven dostlara ulaşabilmek için,İstanbul'da faaliyette bulunan Kahramanmaraşlı dernek,vakıf,stk'lar,fedarasyon başkanlarının,iş insanlarının,bürokratların görüş,önerilerinin alınacağı bir kahvaltıda hep birlikte olacağız.

MAKSAD’ın düzenlediği kahvaltıda, “Asrın Ozanı Âşık Mahzuni Şerif Anma Programı”nın konu başlıkları ele alınacak, birlik ve dayanışma mesajları öne çıkacak.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Merkezli Dev Uyuşturucu Operasyonu: 45 Kişi TutuklandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş Merkezli Dev Uyuşturucu Op...

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde Ziyaretçilerini AğırlıyorSonraki Haber

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Aliya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar