Kahramanmaraşlı Aileler Fuar Sahnesinde Ter Döktü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlı Aileler Fuar Sahnesinde Ter Döktü
Abone ol
Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Türkiye’nin sevilen yazar ve sanatçılarından Mehmet Ercan’ın sunumuyla “Aileler Yarışıyor” programı düzenlendi. Etkinlikte, sahneye çıkan çiftler Mehmet Ercan’ın yönelttiği sorularla hem bilgilerini hem de aralarındaki uyumu test etme fırsatı buldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “2025 Aile Yılı” kapsamında bu yıl “Ailecek Fuardayız” temasıyla düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, şehirde sosyal yaşama canlılık katmaya devam ediyor. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği fuar, KAFUM Fuar Alanı’nda binlerce misafiri ağırlamayı sürdürüyor.

Fuar programı kapsamında düzenlenen özel etkinliklerden biri de Türkiye’nin sevilen yazar ve sanatçılarından Mehmet Ercan’ın sunumuyla gerçekleştirilen “Aileler Yarışıyor” programı oldu. Etkinlikte, sahneye çıkan çiftler Mehmet Ercan’ın yönelttiği sorularla hem bilgilerini hem de aralarındaki uyumu test etme fırsatı buldu.

Dostane rekabetin hâkim olduğu yarışmada izleyiciler de sahnedeki neşeli diyaloglara kahkahalarla eşlik etti. Program boyunca sahnede keyifli anlar yaşanırken, izleyiciler de eğlenceye doydu. Yarışma sonunda dereceye giren aileler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fren Arızası Ölüm Getirdi: Kahramanmaraş’ta Minibüs Devrildi!Önceki Haber

Fren Arızası Ölüm Getirdi: Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda 7’den 70’e Herkesin Yüzü Gülüyor!Sonraki Haber

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda 7’den 70...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar