Kahramanmaraş'a Yeni Stadyum Müjdesi: Mart Ayında Çalışmalar Başlıyor

Kahramanmaraş'ta spor camiasının uzun süredir beklediği yeni stadyum projesi için resmi açıklama geldi. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Basın ve Medya Buluşması" programında, kente kazandırılacak modern stadyumun ihale süreci ve inşaat planları hakkında bilgiler paylaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 17 bin 500 seyirci kapasiteli stadyumun Atatürk Parkı çevresinde inşa edileceğini belirtti. Görgel, "Cumhurbaşkanımızın destekleriyle projenin son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Şu an ihale süreci devam ediyor ve teknik çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Mart ayında projeye kesin olarak start vermeyi planlıyoruz" dedi.
İnşaat Süreci ve Teknik Çalışmalar
Projede tribün yerleşimi, zemin etütleri ve saha düzenlemeleri gibi teknik çalışmaların sürdüğünü ifade eden Görgel, yeni stadyumun Kahramanmaraş’ın spor altyapısına önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Modern tasarımıyla dikkat çekecek olan tesisin, sadece futbol değil farklı etkinlikler için de kullanılabilecek çok amaçlı bir yapı olarak planlandığı bildirildi.
Kahramanmaraş Futboluna Yeni Bir Soluk
Kentin futbol takımları ve taraftarları için büyük bir eksikliği giderecek olan stadyumun, bölge sporuna yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. Uzun yıllardır beklenen proje için Mart ayında ilk kazmanın vurulmasıyla, Kahramanmaraş sporunun yeni bir döneme girmesi hedefleniyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın