Kahramanmaraş Polisi’nden Büyük Kaçakçılık Operasyonu!

Kahramanmaraş'ta Gizli Atölyeye Polis Baskını! Milyonlarca Kaçak Sigara Malzemesi Ele Geçirildi.
Kahramanmaraş’ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yasa dışı tütün ürünleri üretimi yapan kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. İki farklı adrese yapılan baskında, piyasaya sürülmeye hazırlanan milyonlarca kaçak sigara malzemesi ele geçirildi.
Ekiplerin yaptığı detaylı aramalarda; 1 milyon 287 bin dal bandrolsüz makaron, 19 bin 200 dal tütün doldurulmuş sigara, 80 kilogram açık tütün, 3 adet sigara dolum makinesi, 1 hava kompresörü ve 26 bin 100 adet sigara doldurma poşeti bulundu.
Operasyonda gözaltına alınan H.D., O.B. ve H.D. isimli üç kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Yetkililer, kaçak sigara üretimi ve satışına yönelik denetimlerin süreceğini belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın