Kahramanmaraş merkezli 8 ilde dev operasyon: 20 kişi tutuklandı, 21 kadın kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş merkezli 8 ilde dev operasyon: 20 kişi tutuklandı, 21 kadın kurtarıldı
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 20 kişi tutuklandı, 21 kadın kurtarıldı, milyonluk suç ağı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli olarak 8 ilde düzenlenen geniş çaplı operasyonda fuhuş ve suç örgütlerine ağır darbe vuruldu. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, masaj salonu adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mersin, Sakarya, Tekirdağ ve Uşak’ta 7 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı. Firari olan 1 kişi ise 9 Nisan’da yakalanarak toplam gözaltı sayısı 24’e ulaştı.

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu tüfek, 8 dolu kartuş, çok sayıda cinsel içerikli materyal, yüklü miktarda para, ziynet eşyası ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon kapsamında mağdur durumdaki 21 kadın (7 Türk, 14 yabancı uyruklu) kurtarılarak koruma altına alındı.

Yapılan mali incelemelerde, şüphelilerin toplam işlem hacminin 716 milyon lirayı aştığı belirlendi. Bu kapsamda çok sayıda banka hesabı, taşınmaz ve araca el konuldu.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 20’si tutuklanırken, 4 kişi serbest bırakıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Göksun’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 GözaltıÖnceki Haber

Kahramanmaraş Göksun’da Uyuşturucu Opera...

Kahramanmaraş Andırın’a 50 milyonluk dev yatırım: Şehit Ömer Halisdemir Kütüphanesi açıldıSonraki Haber

Kahramanmaraş Andırın’a 50 milyonluk de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar