Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nda Edebiyat Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nda Edebiyat Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 9. Uluslararası Kitap Fuarı, 30 Kasım Cumartesi günü yazarlar, akademisyenler ve sanatçıların katılımıyla edebiyatseverlere zengin bir program sunacak. Etkinliklerin ilki saat 13.00’te başlayacak ve gün boyu devam edecek.

Günün açılış etkinliğinde yazarlar Vedat Ali Kızıltepe ve Alparslan Yurtseven, edebiyat üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Saat 14.00’te, oyuncu ve yazar kimliğiyle tanınan Ercan Kesal, sinema ve edebiyat ekseninde bir konuşma yapmak üzere okurlarıyla buluşacak.

Saat 15.00’te tarihçi ve yazar Tufan Gündüz, tarih ve kültür temalı bir söyleşi düzenleyecek. Bunu saat 16.00’da yazar Mehmet Işık’ın etkinliği takip edecek. Saat 17.00’de gazeteci ve yazar Yusuf Kaplan, medya, kültür ve gençlik konularını ele alacağı bir program sunacak. Günün son etkinliği ise saat 18.00’de yazar Murat Doğan’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Katılım ve Program Detayları

Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunu edebiyatla geçirmek isteyen tüm vatandaşları Kitap Fuarı’na davet etti. Fuar, çeşitli yayınevlerinin stantları ve geniş etkinlik programıyla katılımcılara keyifli bir kültürel atmosfer sunuyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ın Turizm Potansiyeli Çalıştayda Ele AlındıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ın Turizm Potansiyeli Çalı...

Kahramanmaraş’ta Kadın Akademisi Kuruluyor: İş Birliği Protokolü İmzalandıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Kadın Akademisi Kuruluy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar