Kahramanmaraş Kitap Fuarı Ziyaretçilerini Bekliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bölgenin en prestijli kültür etkinliklerinden biri olan 9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, 22 Kasım Cuma günü KAFUM’da kapılarını açıyor. 1 Aralık Pazar gününe kadar sürecek fuar, edebiyat dünyasının kalbini Kahramanmaraş’ta atacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, fuar alanında çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamlarken yayınevleri ve yazarlar da stantlarını hazırlamaya başladı. Etkinlik boyunca 140 yayınevi ve yüzlerce yazar, kitap tutkunlarıyla buluşacak.
Dene-Yap Atölyeleri ve 30 Bin Hediye Çeki
Bu yılki fuar, çocuklar ve gençler için dene-yap atölyeleri ile daha da zenginleşiyor. Eğlenceli ve öğretici etkinliklerin yer alacağı bu atölyeler, genç ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılacak toplam 30 bin hediye çeki, katılımcıların diledikleri kitaplara daha kolay ulaşmasını sağlayacak.

Dopdolu Etkinlik Takvimi
Fuar süresince;
- İmza günleri,
- Söyleşiler,
- Paneller ve
- Konferanslar düzenlenecek.
Program, hem yetişkinler hem de çocuklar için dolu dolu bir içerik sunarak her yaştan kitapsevere hitap edecek.
.jpg)
Tüm Kitapseverlere Davet
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Hemşehrilerimizi ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen kitapseverleri fuarımıza davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Not: Fuara ulaşım için Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Detaylı bilgi için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattına başvurabilirsiniz.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın